Totul despre asigurarea de călătorie

O asigurare de călătorie acoperă diferite tipuri de pierderi financiare pe care ați putea întâlni în timpul călătoriei. Termenul asigurării este de obicei pe întreaga durată a călătoriei. Deși această protecție este destul de utilă în timpul călătoriilor în străinătate, se poate obține și o asigurare de călătorie pentru a vă acoperi călătoriile în interiorul țării. În funcție de asigurării pe care o achiziționați, puteți obține acoperire pentru cheltuieli medicale de urgență în timpul călătoriei, anularea și întârzierea călătoriei, pierderea bagajelor și așa mai departe.
Așa că achiziționând această mică investiție, vă asigurați că nu suferiți o pierdere mare dacă trebuie dacă anulați călătoria, sau dacă o întrerupeți sau chiar dacă confruntați cu urgențe de sănătate în timpul călătoriei.

Cu noi veți avea asigurare pentru cheltuieli medicale, accidente, asigurare pentru bagaje, asigurare pentru răspundere civilă, asigurări ce pot fi extinse cu extra opțiuni pentru sporturi, boli cronice, Covid 19, clauza privind consumul de alcool și asistență auto.

Sunteți asigurată în Europa, defapt întreaga lume, iar în cazul în care aveți urgențe trebuie să informați compania nostră, la caz și la cerere să trimiteți documente suplimentare. Este bine de reținut că de la început să oferiți asigurătorului dumneavoastră toate informațiile pe care le solicită mai ales cu privire la istoricul dumneavoastră medical.Bineînțeles, în cazul în care vă răzgândiți aveți posibilitatea să anulați contractul.
Cea mai ieftină ofertă nu este neapărat cea mai bună. Asigurați-vă că obțineți asigurarea potrivită chiar dacă costă un pic mai mult. În caz contrar, este posibil să nu puteți revendica atunci când aveți nevoie cu adevărat. Vă recomandăm să citiți principalele informații despre beneficii și caracteristici oferite.