Ce e de făcut pe ploaie în Bali?

„Vine ploaia bine-mi pare”, astfel sună o vorbă din popor. Oricum ar sta lucururile, cel mai probabil nu ne dorim să ne petrecem concediul sub semnul ploii. În ciuda sezon ploios Bali, există încă o mulțime de activități plăcute la care turiștii pot participa. Iată câteva opțiuni interesante de luat în considerare în această perioadă:

Bali găzduiește numeroase atracții interioare de care ne putem bucura indiferent de vreme. Putem vizita muzee precum Muzeul Bali sau Muzeul de Artă Agung Rai pentru a vă cufunda în cultura și arta balineză explorând galeriile de artă.În sezon ploios Bali ne putem relaxa la spa și wellness. Bali este renumit pentru ofertele sale de spa și wellness. Putem deci profita de vremea ploioasă răsfățându-ne cu tratamente spa de întinerire, masaje și terapii holistice. Multe stațiuni și centre de wellness oferă pachete specializate adaptate pentru relaxare și întinerire.


Explorăm apoi bucătăria balineză, neafetați fiind de sezon ploios Bali. Putem degusta delicatese locale la warung-uri tradiționale (mâncăruri) sau restaurante de luxAvem apoi ocazia de a vizita templele și izvoarele termale: îmbrățișați sezonul ploios vizitând templele de apă emblematice din Bali, cum ar fi Tirta Empul sau Ulun Danu Beratan. Aceste temple capătă o atmosferă eterică în timpul ploii. În plus, ne putem bucura de o baie liniștitoare în izvoarele termale ale insulei, cum ar fi Izvoarele Termale Banjar, care oferă o evadare caldă de ploaie.

Experimentăm apoi bogata moștenire culturală a Bali asistând la spectacole tradiționale, cum ar fi dansul focului Kecak sau dansul Legong. Aceste spectacole încântătoare au loc în diferite locații de pe insulă și oferă o privire captivantă asupra mitologiei și povestirilor balineze.
Sezon ploios Bali sau nu insula oferă nenumărate oportunități de a ne petrece timpul liber, iar o asigurare de călătorie face totul mai liniștit.