Care sunt caracteristicile unor puști mitralieră?

Care sunt caracteristicile unor puști mitralieră? În primă instanță dorim să vă definim puștile mitralieră. Aceste arme fac parte din categoria de puști airsoft, însă din cauza dimensiunii lor nu se pot încadra nici în rândul pistoalelor și nici în cel al puștilor mai mari. Astfel, aceste puști mitralieră sunt arme primare, care au o rată de tragere foarte bună, asemenea unei puști AEG, dar diferă în ceea ce privește dimensiunea.

Dimensiunea unor puști mitralieră este mai mică, ele au o greutate mai scăzută și sunt mai ușor de utilizat pe câmpul de luptă airsoft. Un număr mare de puști mitralieră sunt dotate cu un pat pliabil, care este util în cazul în care este necesar să vă târâți prin spații înguste, iar acest model poate fi susținut pe umăr pentru a beneficia de o precizie bună. Aceste puști mitralieră airsoft pot fi grupate pe categorii, astfel: cele manuale; pușca electrică automată alimentată cu baterii și alimentată cu Green Gas (AEG).

Din câte am observat, AEG-urile sunt cel mai frecvent căutat model, deoarece sunt mai fiabile și au unul dintre cele mai durabile tipuri de puști mitralieră pentru jocul airsoft. Aceste arme permit un joc fără întreruperi mai mult de șase ore, datorită bateriilor lor. Unul dintre cele mai importante beneficii ale puștilor mitralieră electrice este faptul că rata de tragere a acestora este una foarte sporită prin tragerea automată.

Capacitatea ridicată a puștii mitralieră este de 200 BB-uri airsoft de 6 mm dacă sunt de mare capacitate (hi-caps) și aproximativ 100 BB-uri airsoft dacă sunt de capacitate medie (mijloc). Din această caracteristică reiese faptul că au un foc de suprimare durabil și într-un mod foarte rapid și simplu se pot reîncărca, oferind utilizatorilor șansa să poarte încărcătoare suplimentare în vestele tactice.
Dacă aveți alte întrebări la care nu am reușit să răspundem prin acest articol, veți putea beneficia de informații cu privire la fiecare model în parte.